Κοζάνη: Νέα εποχή για την Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 10  Σεπτεμβρίου, την λειτουργία της στο νέο κτήριο επί της οδού Δαβάκη 9,  όπου θα στεγάζεται πλέον, η  Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς και των διοικητικών υπηρεσιών της  την περασμένη βδομάδα.  Σε λειτουργία θα δοθεί το αναγνωστήριο, το παιδικό τμήμα και το  media lab, ενώ θα τεθεί στη διάθεση του κοινού και η νέα αίθουσα των παλαιτύπων  καθώς και των περιοδικών, ενώ στο ισόγειο θα λειτουργήσει και το  πωλητήριο των εκδόσεων της ΚΔΒΚ.

Οι χρήστες  θα εξυπηρετούνται στους χώρους του  νέου κτιρίου, από  τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ Δευτέρα έως και την Παρασκευή, ενώ στο αμέσως προσεχές  διάστημα θα λειτουργήσει και το  δανειστικό τμήμα μετά την ολοκλήρωση  της αντιστοίχισης των τεκμηρίων.

Τα εγκαίνια της νέας Βιβλιοθήκης θα  πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10  Οκτωβρίου 2018 στις 11 το πρωί  παρουσία του  Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη  βιβλιοθήκη τηλεφωνικά στο 2461022245, ΦΑΞ: 2461049319 και διαδικτυακά www.kozlib.gr [1] .

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

 

http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kozani/kozani-nea-epochi-gia-ti...

Dates: 
14/09/2018 - 10:00